Voor jou?!

Wil jij met veel plezier werken en met je werk daadwerkelijk een bijdrage leveren?
Werk doen wat voldoening geeft en ertoe doet?

 

Hier lees je wie mijn klanten zijn en waar ze naar op zoek zijn. Wat maakt dat loopbaanbegeleiding van Atma Coaching iets voor jou is.

 

Mijn klanten zijn actieve en vlotte mensen. Mannen en vrouwen, leidinggevenden en professionals in de leeftijd van 30 tot ongeveer 47 jaar. Ze hebben een baan of denken erover een sabbatical te nemen. Mensen die met hun werk een daadwerkelijke bijdrage willen leveren en niet (meer) weten in welke vorm of op welke manier ze dat kunnen doen.

 

Het zijn mensen die openstaan voor zelfonderzoek. Ze willen weten wie ze zijn, wat hun drijft en durven zichzelf daarin onder ogen te zien. Zelfontwikkeling en verandering is een onderdeel in hun leven. En hebben al eerder een workshop of training in persoonlijke ontwikkeling gevolgd.

 

Herken jij jezelf in één of meer van de volgende situaties in je werk en leven?

 

Je hebt het gevoel dat er meer talent in je zit dan je in je werk kwijt kunt. Je werkt al een tijd in dezelfde functie en je merkt dat het werk niet helemaal bij je past. Het bedrijf is leuk, je collega’s zijn aardig. Toch heb je het gevoel meer talenten te hebben dan je in je werk kwijt kunt. Alleen heb je geen idee welke talenten en in welke functie je deze talenten vorm kunt geven.

 

Na een heerlijke vakantie ga je weer fris aan de slag maar alweer snel merk je dat je ’s ochtends moeite hebt met opstaan. Je hebt wel 3 keer nodig om die wekker definitief uit te zetten. Of je vrouw of man duwt je met zachte of minder zachte hand het bed uit. Je wilt ander werk, je hebt al naar vacatures gekeken maar komt geen baan tegen waar je enthousiast van wordt. Je kunt hier niet heel veel langer mee doorgaan! Je zoekt ondersteuning van een loopbaancoach bij het vinden van werk dat bij JOU past!

 

Soms heb je moeite met een collega of leidinggevende. Je begrijpt niet waarom ze zo werken en de dingen doen zoals ze die doen. Je vindt dat je collega of leidinggevende hun werk anders moeten doen. Het irriteert je wat leidt tot een onprettige werksfeer of zelfs tot conflict. Je wilt graag werken in een prettige werksfeer en vraagt je af hoe je de situatie kunt veranderen.

 

Loopbaanbegeleiding van Atma Coaching werkt voor jou als jij jezelf herkent in de volgende eigenschappen:

 

o Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk in je leven. Je durft daarin open en eerlijk naar jezelf te kijken en neemt verantwoordelijkheid voor je leven.
o Je bent een prettig en actief persoon die tijd en energie vrij wil maken voor het loopbaanonderzoek.
o Je durft stappen voor iets nieuws te zetten. Ook al voel je de spanning.
o Je investeert graag in het pad naar plezier in je werk waarmee je daadwerkelijk een bijdrage levert aan je omgeving.

 

Wil jij met plezier het werk doen dat bij je past?

Je hebt gelezen wie mijn klanten zijn. Klik hier om meer te lezen over hoe ik te werk ga.