ATMA COACHING
Zodat je meer vitaliteit en vertrouwen in jezelf en leven voelt!

Wil jij je energie een boost geven?
Energie van krachtvelden door je heen voelen stromen om meer van jouw potentieel tot leven te brengen?


Dan zijn de healing circles een kans om je energie te laten stromen
zodat jij je vitaler voelt in jezelf en je leven.Wil jij wie je werkelijk bent, meer leven? Je bent je goed bewust dat alles energie is. In je werk en leven heeft dit een geïntegreerde plaats. In je relaties met je partner, gezin, op je werk met collega’s of klanten voel je de energetische wisselwerking? Soms stroomt dit soepel en soms ook stagneert de stroming. Een energetische krachtcirkel werkt helend, brengt stagnerende energie op stroming en werkt bekrachtigend. Zodat jij jouw stralende plek in het leven meer en meer inneemt.

Wil jij jouw energie verhogen en bekrachtigen? Werk je in een eigen praktijk of centrum met energie, dienend voor de mensen? Of in je werk bij een instelling of bedrijf werk je met energie in onderscheiden en verzoenen? Het wordt meer en meer belangrijk in bedrijven en instellingen de stroom van energie in werk te onderkennen, te volgen en bekrachtigen. De helende energie cirkels verhogen je energie. In eerste instantie voor- en in jezelf zodat het meer en meer dienend werkt voor mensen in je werk en leven.

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn de energie krachtige healing circles iets voor jou.Mijn naam is Lydia Atema en in mijn spirituele wijze van reizen in India, Egypte, Peru en vele andere landen ben ik in contact gekomen met energie krachtige plekken en energievelden. Die energiestroom is in mij en heeft de helende energie die ik stroom en mee werk enorm verrijkt. Ik ervaar het als mooi werk wanneer dit dienend kan zijn voor mensen.

In de vele meditatie workshops die ik heb gegeven, zijn krachtige energievelden voelbaar. Deelnemers ervaren sterke energie, die fysiek voelbaar in hun lichaam wordt ervaren. Het maakt dan niet uit of de meditatie in Nederland op een energieveld uit Egypte of India is… of dat ik op afstand in Egypte de healing circle begeleid. De energie is krachtig voelbaar en werkt helend en energie verhogend.

Op de data van de energetische krachtcirkels in oktober en november ben ik in Egypte. Direct energetisch afgestemd op de Egyptische krachtplekken en –velden stroomt de energie in de helende cirkels naar de mensen in Nederland / België die deelnemen. Afgestemd in een cirkel van mensen deelnemen, werkt nog meer versterkend en bekrachtigend.

Ik werk met energie vanuit mijn achtergrond in de:
Healingopleiding bij het Cico in Utrecht (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling).
Inca levenswijze en energiewerk (zowel in Nederland als Peru).
Shambala healing, de in energie krachtiger ontwikkelde Reiki.

En heb meer dan 15 jaar ervaring in het energetisch werken met mensen. In individueel energetische begeleiding en geven van Shambala inwijdingen, in workshops en ook in de spirituele reizen die ik begeleid in; India, Egypte, Peru en Zuid Frankrijk.Hoe zou het voor jou zijn als:

Jouw energie een boost krijgt zodat je meer en meer jou stralende zelf leeft.
Je met meer energie jouw werk kunt doen, dienend voor mensen.
Jij jezelf vitaler voelt in je leven.
Je meer plezier en geluk in je leven beleeft.

Dat kan in de krachtig energetische ‘healing circles’Het oude Egypte ook wel genoemd het Moederland. Of het land van de Moeder. Onder de aarde van Egypte is er de Thetys Oceaan. Een 10-tallen miljoenen jaren oude oceaan waar Egypte nu als het ware nog op drijft. De Egyptische creatie mythologieën spreken over de Oer wateren. In de oases van de woestijn stroomt dit water naar meren en bronnen aan het oppervlak van de aarde. Enorm rijk en helend water. Net als het zand van de woestijn.

De Egyptische mythologie, de afbeeldingen in de tempels willen ons het mens zijn aanreiken. Het zijn de natuurkrachten in de cirkel, aan de hemel in onze melkweg of vanuit het Grieks; de melkcirkel. Zij, Hathor is één van de oudste ‘godinnen’ als representatie van deze melkcirkel. Zij is de moeder van de sterren. Het huis van Horus. Horus in de betekenis van de wezenlijke mensheid.

Flower of Life De Egyptische mythologie verhaalt over Isis en Osiris als een tijd van Eenheid. In ‘de val’ uit eenheid ontstond dualiteit als natuurkracht. Als mensheid gescheiden uit eenheid. De prachtig verschillende en unieke mensen die we zijn. Allen met een lichtvonk verbonden in het Licht van de Ene. We zijn VERSCHEIDEN en ÉÉN in hetzelfde moment. Eenheid is er altijd. Eenheid is niet iets waarnaar gestreefd kan worden om te bereiken. Het is een realiseren in jezelf.

Horus staat voor dit realiseren. Het onderscheiden van de polen in de dualiteit en deze verzoenen met de kosmische kracht van Liefde.

En de healing circles omvatten de energie van het onderscheiden binnen de dualiteit en het verzoenende kosmische principe. Het is vooraf niet te zeggen wat er in de healig circles wil verschijnen. Ik richt me van te voren op bronenergie en een open veld waarin wil verschijnen. Zodat het grootste potentieel aan energie in het moment kan manifesteren.


Hoe werkt een healing circle

Data van de healing circles (op afstand):

Zaterdag 31 oktober om 20:00
De volle maan (blauwe maan) in Stier. Waar het gaat om betrouwbaarheid en wilskracht. Maar vooral ook om gevoelens en emotionele stabiliteit.
Deze volle maan valt op het moment van Halloween. De spirituele betekenis van de blauwe maan is dat je je dromen eerder waar kan maken, makkelijker kunt manifesteren.


Woensdag 11 november om 11:00 of 20:00 tijdstip naar jouw keuze
11-11-2020 de energie van Meesterschap. In eerdere jaren organiseerde ik een spirituele verdiepende reis naar de stad Akhetaten, de stad van de Zon. Om daar op 11 november in de Great Aten tempel een zuil van energie op te richten of te stromen. Deze energiezuil van Meesterschap is onderdeel in de stromende healing circle van vandaag.

Donderdag 12 november om 20:00
Dit is een moment van de dans van Jupiter met Pluto in Steenbok. De 3e en laatste in 2020. Een transformerend en scheppend moment als daarin verzachtende kracht kan stromen. Om spiritualiteit aards te ervaren. De verlichting van het lichaam, de eenheid van de geest en de ziel in het lichaam.o Tijdens de healing circle ben jij thuis in je eigen vertrouwde en rustige omgeving. Energie gaat door alles heen en de lokatie waar jij bent, maakt niet veel uit. Energie in een healing circle op afstand kan zelfs duidelijker zijn omdat er dan geen afleiding is. En… je hoeft er niet voor te reizen.

o Vooraf aan elke healing circle is het goed je rustig voor te bereiden. Je kunt in je meditatie houding gaan zitten, op een stoel of liggen op je matje of bed. Zorg dat je rustig ademt en je volledig ontspant. Dat je niet gestoord kunt worden. Je kunt de energie in stilte ontvangen of, als je het prettig vindt, een zacht ontspannend muziekje aanzetten.

o Meestal is het begin van de healing circle opbouwend in energie. Daarna voel je de energie stromen. Kun je fysieke gewaarwordingen ervaren, inzichten krijgen of beelden zien. Je voelt zelf wanneer de energie afneemt of dat je een volgende stroom van energie gewaar wordt. Het is goed na de healingcircle nog even rustig te blijven zitten of rusten. Zodat de energie goed kan integreren.

o Na elke healing circle ontvang je een ingesproken boodschap (van ongeveer 5 minuten) van mij per mail waarin ik aangeef wat ik zag aan energie in de healing circle. Dit kan je nog meer inzicht of bewustwording geven.


Investering in jezelf:

‘Healing circles’
één healing circle deelname : € 22,- inclusief BTW
2 healing circle deelnames : € 44,- inclusief BTW
3 healing circle deelnames : € 55,- inclusief BTW, dit geeft € 11,- voordeel
4 healing circle deelnames : € 77,- inclusief BTW, dit geeft € 11,- voordeelVoor de energetische ‘Healing Circles’ is het volgende van belang...

Tijdens de healing circles stroomt fijn, hoge energie door je heen. Voor deze healing circles mag je dan ook bekend zijn met mediteren en het werken met- en ervaren van energieën!
Anders kan deelname een teleurstelling zijn en dat is jammer.


Wil jij je energie een boost geven?
Schrijf je dan in voor deze healing circle(s)!


Na bevestiging van je inschrijving ontvang je direct een e-mail met informatie en nota gegevens.

Het lijkt me erg leuk je te ontmoeten in één of meer van de healing circles.


Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema