ATMA COACHING
Zodat je meer levensenergie in jezelf en leven stroomt!


Over Lydia

Als kind ben ik zeer gevoelig, telepathisch en energieën ziende geboren. Ik merkte om mij heen dat dit niet vanzelfsprekend was en dat voelde verwarrend voor mij. Vrij snel ben ik me gaan aanpassen en dit deel van mij raakte wat op de onbewuste achtergrond. Niet helemaal... want in mijn werk als projectleider (Bedrijfskundige ICT) bij banken en verzekeringsmaatschappijen wist ik onbewust maar haarfijn waar in het project de energie stroomde, waar niet en hoe ermee om te gaan.

Vanaf mijn 30e begon ik weer ‘bewust’ in contact te komen met energie via de filosofie en het energiewerk van de Inca’s. Waarna ik cursussen en de healingopleiding bij het CICO (Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling) in Utrecht volgde. Dit gaf mij dat ik steviger in mezelf, in mijn gronding kwam.. en kwamen er situaties op mijn pad waarin ik mocht en kon helen.

Ik ben ingewijd in Shambala Healing tot en met het 4e niveau (teacher). Na de healingopleiding bij het CICO mediteerde ik maandelijks met 2 vriendinnen en gaven we elkaar een healing. In 2006 ben ik ingewijd in Shambala Healing. Mijn vriendinnen ervaarden de healing van mij merkbaar een stuk krachtiger en de healing duurde de helft van de tijd korter als vóór de Shambala inwijdingen. Zo apart om te merken!

Belangrijker nog was dat de inwijdingen me in een transformatieproces brachten waarna ik veel makkelijker met de situaties in mijn leven om kon gaan. Shambala is in eerste instantie voor jezelf, gericht op het in je eigen kracht komen. De ontwikkeling tot meesterschap over je eigen leven.

Ik ben een reislustig mens en reis naar landen waar de oude cultuur en energie nog goed voelbaar is. Landen waar in oude tijden de mensen in harmonie en hoger bewustzijn samenleefden. Ik dompel me onder in de oude mystiek en spiritualiteit van het land. Het Inca energiewerk in de ruïnes van Peru. Heb sterk de energie van Shambala ervaren in het gebied Spiti in India aan de Tibetaanse grens. En heb de krachtige kosmische energieën in Egypte door me heen voelen stromen. Die energiestroom is in mij en heeft de helende energie die ik stroom en mee werk enorm verrijkt. Ik ervaar het als mooi werk wanneer dit dienend kan zijn voor mensen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken om met mij af te stemmen?
Bel 06 – 28 86 86 47 of mail naar info@atmacoaching.nl. Vermeldt daarbij je naam en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent dan e-mail of bel ik je terug.


Mijn levensloop

Atma Projecten & Coaching. Loopbaanbegeleiding, healing en training bewustzijnsontwikkeling.
Atma Reizen. Organiseren en begeleiden spirituele reizen naar India, Egypte, Zuid Frankrijk en Peru.
Ondernemerscoach, Interim Manager en Projectleider bij Stadia.
Ontwikkeling en realisatie van activiteiten gericht op ondernemerschapbevordering.
Projectleider bij de ING Bank, ANOZ Zorgverzekeringen (nu Agis), ASZ Automatisering Sociale Zekerheid (nu PinkRoccade) en ABN AMRO.

In de afgelopen 20 jaar heb ik de volgende opleidingen en trainingen gevolgd:
Meditatie en Healingopleiding bij het Cico in Utrecht (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling).
Inca levenswijze en energiewerk (zowel in Nederland als Peru).
Shambala healing, de in energie krachtiger ontwikkelde Reiki.
Journey Intensive (de helende reis) van Brandon Bays.


Andere opleidingen voor het totale beeld
○ Loopbaan- en Mobiliteitscoach (Post-HBO) bij bureau Hoogendijk
○ Intercultureel Management (Post-HBO) bij de Transfergroep Rotterdam & Omgeving
○ Bedrijfskunde (Post-HBO) bij het IC&D te Utrecht
○ Heao Bedrijfsinformatica aan de HES in Amsterdam