ATMA COACHING
Zodat je meer levensenergie in jezelf en leven stroomt!

Voel jij je energie en gevoelens in jezelf rommelen? Misschien dat je in een minder prettige situatie bent?


Dan vind je hier de kans om los te laten wat blokkeert zodat je weer vitaler en met vertrouwen
verder kunt op je levenspad.Zit je even niet lekker in je vel? Je hebt het goed in je leven. Nu is er even iets gebeurt in je leven waardoor je uit balans bent geraakt. In je relatie of in je werk als ondernemer, op je werk met collega’s? Het heeft nogal effect op je lichaam en hoe jij je voelt. Je bent even van slag en kunt je daardoor onzeker of onrustig voelen. Je bent eraan toe je energie te herordenen en je voelen in jezelf weer in harmonie te brengen. Zodat je evenwicht en vertrouwen in je leven weer herstelt.

Heb je moeite met de snelle energetische verschuivingen? Wat je terugziet in snelle veranderingen in de samenleving? Het lijkt wel alsof alles nu aan het Licht komt. En dat je in ene voelt dat de sfeer verandert, dat je je zwaarder voelt. We leven al een tijdje met energetisch krachtige toename vanuit de aarde en de hemel. We zijn duidelijk in een overgangstijd. Wil je in jezelf makkelijker met de turbulente energetische verschuivingen om kunnen gaan? Dan geeft een healing jou ondersteuning. Zodat je van binnenuit in meer vertrouwen je levenspad gaat.

Hebben de Corona maatregelen of overheid- en media uitingen een aardige impact op je? De maatregelen kunnen een grote invloed op je leven hebben. Zowel sociaal, in je gevoelens en intimiteit als in je werk. Onbewust werkt dit door in je psychisch welzijn en gezondheid. Gevoelens van angst, onzekerheid, het even geen grond meer onder je voeten voelen. Ook kan onbewust een situatie uit je jeugd zijn aan geraakt. Helende energie doet je zorgen afnemen zodat je weer meer vitaliteit en vertrouwen in je leven voelt.

Herken jij jezelf in één of meer van deze situaties? Dan is dit healing traject iets voor jou.Mijn naam is Lydia Atema en ik ondersteun je graag zodat jij je weer vitaler voelt en het vertrouwen in jezelf en je leven terugvindt. Lang geleden heb ik een 2-jarige healing opleiding gevolgd bij het Centrum voor Creatieve en Intuïtieve Ontwikkeling in Utrecht. Na deze opleiding mediteerde ik maandelijks met vriendinnen en gaven we elkaar een healing. In 2006 ben ik ingewijd in Shambala Healing. Mijn vriendinnen ervaarden daarna de healing van mij merkbaar een stuk krachtiger en de healing duurde de helft van de tijd korter als vóór de Shambala inwijdingen.

Belangrijker nog was dat de inwijdingen me in een transformatieproces brachten waarna ik veel makkelijker met de situaties in mijn leven om kon gaan. Ik als waarnemer bij mijn emoties en gedachten kan blijven zonder me daar direct mee te identificeren.

In de afgelopen 20 jaar heb ik de volgende opleidingen en trainingen gevolgd:
Meditatie en Healingopleiding bij het Cico in Utrecht (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling).
Inca levenswijze en energiewerk (zowel in Nederland als Peru).
Shambala healing, de in energie krachtiger ontwikkelde Reiki.
Journey Intensive (de helende reis) van Brandon Bays.

En heb meer dan 15 jaar ervaring in het energetisch werken met mensen. In individueel energetische begeleiding en geven van Shambala inwijdingen, in workshops en ook in de spirituele reizen die ik begeleid in; India, Egypte, Peru en Zuid Frankrijk.

In mijn spirituele wijze van reizen in India, Egypte, Peru en vele andere landen ben ik in contact gekomen met energie krachtige plekken en energievelden. Die energiestroom is in mij en heeft de helende energie die ik stroom en mee werk enorm verrijkt. Ik ervaar het als mooi werk wanneer dit dienend kan zijn voor mensen.Lydia is heel bekwaam in het werken met allerlei energieën en het kost haar geen enkele moeite om af te stemmen op de mijne.

Lydia doet dat heel zuiver en zonder enig oordeel. Daarmee is ze in staat om meer dan een ander af te stemmen op en samen te werken met iemands Essentie en Zielsbestemming.
Het was een wonderlijke ervaring die me licht en helderheid bracht in mijn eigen lichaam. De reis die ik onderging was niet een etherisch iets, maar echt een gevoelde ervaring in mijn eigen lichaam.

Erica RijnsburgerWaarom een healing?

Hoe zou het voor jou zijn als:

De zwaarte die je voelde, is opgeruimd en je weer ruimte voelt om je levenspad te gaan.
Er soms al na de sessie een verandering merkbaar is in de relatie met je moeder, vader, partner of collega’s.
Je weer lekker in je vel zit.
Je weer vitaal voelt en weer vertrouwen hebt in je leven.
Je meer plezier en geluk in je leven beleeft.

Dat kan in het ‘healing op afstand’ traject

zodat je weer meer vitaliteit en vertrouwen in jezelf en je leven voelt


Hoe werkt healing op afstand:

Alles is energie in meer materie verdicht naar etherisch. De hele ruimte om je heen is gevuld met energie. Gedachten en emoties zijn energie die bij jou aankomen of binnenkomen, ook van andere mensen. De energie van anderen is niet wie jij werkelijk bent waardoor jouw energie in kracht, in vitaliteit afneemt. De energie van gedachten is al aardig verdicht. Meestal ben je er niet van bewust. En heeft de ontvankelijkheid daarvoor te maken met hoe dicht jij bij jezelf bent.

Energie communiceert en is zichtbaar. En ik kan met de lichtere energetische lagen contact maken (met de wat donkere trouwens ook 😉 ). Een healing kun je zien als ‘een gesprek’ met jouw energie. Een healing lost de energie op die blokkeert en zorgt er voor dat de energie die jouw helemaal eigen is, weer in je stroomt. Of je nu een healing op afstand doet of individueel op locatie. Dat maakt niet veel uit. Een healing op afstand kan zelfs duidelijker zijn omdat er dan geen afleiding is. En… je hoeft er niet voor te reizen.

Flower of Life Vooraf aan de sessie spreken wij elkaar. Of je nu één sessie of een traject voor 3 healingsessies afspreekt. Het is goed om elkaar te spreken over jouw gevoelens, waar je mee zit en wat je wensen zijn. En ook, in een over en weer aanvoelen, of ik degene ben die jou kan ondersteunen.

We spreken een dag en tijd af waarin jij de healing op afstand ontvangt. Je hoeft helemaal nergens heen. Jij kunt gewoon in je eigen vertrouwde omgeving ontspannen op een stoel zitten of op bed liggen. De rest gaat vanzelf. Je hoeft je alleen gewaar te zijn in wat er gebeurt. Soms komt er een inzicht of bewustwording binnen.

Een ‘Healing op afstand’ traject met 3 sessies werkt nog meer verdiepend op elkaar. Tussen de sessies zit ongeveer één week zodat de healing in je energie integreert.


Ik heb een hele fijne healing van Lydia mogen ontvangen. De energie die ze stuurde was verkwikkend, vertrouwen gevend, verruimend.

Mijn ervaring was dat mijn zorgen sterk afnamen en ik in contact kwam en verbonden werd met energieën uit de bron. Zuivere helende energieën die mij een heel fijn gevoel gaven.

Al met al een hele positieve ervaring!

Marco SimoneVoor het ‘Healing op afstand’ traject is het volgende van belang...

Je wilt de situatie in je leven of werk veranderen, durft eerlijk naar jezelf te kijken en neemt verantwoordelijkheid voor je leven.
Daarnaast is een healing op afstand traject niet bereikbaar voor mensen met een psychische persoonlijkheidstoornis. Daarvoor zijn andere therapieën geschikt.

Investering in jezelf:

‘Healing op afstand’ traject
met één healingsessie € 65,- inclusief BTW
met 3 healingsessies € 165,- inclusief BTW


De onderdelen van deze investering in jezelf op een rij:

o Wil je graag met me afstemmen om te onderzoeken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op door te mailen naar info@atmacoaching.nl

o We plannen dan een moment voor een vrijblijvend online of telefonisch gesprek van ongeveer 10 minuten waar we ingaan op jouw gevoelens en wensen. Als we er allebei een goed gevoel over hebben, maken we een afspraak voor de (eerste) healingsessie + meldt jij je aan via het formulier onderaan deze websitepagina.

o Je ontvangt één of 3 individuele healingsessies afhankelijk van welk traject jij kiest. De eerste sessie(s) zijn om op te sporen en op te ruimen daarna volgt de energie waarmee je bewustzijn en aanwezigheid in je leven vergroot.

o Na elke healingsessie ontvang je een ingesproken boodschap (van ongeveer 5 minuten) van mij waarin ik aangeef wat ik zag aan energie. Bijvoorbeeld op welke plekken in je lichaam, op emoties of soms in relatie tot mensen uit je omgeving. Waar energie werd losgelaten. Zo is het een healing en reading ineen. Het geeft je meer inzicht of bewustwording. Het ingesproken bericht ontvang je meestal de volgende dag of uiterlijk de dag daarna. En als bonus ontvang je soms nog een oefening waarmee je de healing en integratie in jezelf ondersteunt.


Meld je hieronder aan voor het ‘healing op afstand’ traject met één sessie of het formulier met 3 sessies


Dus zit je even niet lekker in je vel en wil je weer vitaler en met vertrouwen verder op je levenspad... Neem dan contact met me op. Ook als je nog vragen hebt? Stel ze gerust!
Bel 06 – 28 86 86 47 of mail naar info@atmacoaching.nl.


Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema
Ps. Je kent het vast wel. Dat je iets doet waarvan je achteraf zegt... ‘had ik dat nou maar eerder gedaan!’
Neem dus gerust nu contact op en bel 06 – 28 86 86 47 of mail naar info@atmacoaching.nl